Cosvo RTK – Radio Kosova 1
RTK – Radio Kosova 1
OFFLINE LIVE

RTK – Radio Kosova 1

Radio Kosova1 është pjesë e transmetuesit publik: Radiotelevizionit të Kosovës. Me 24 orë program informativ, edukativ dhe argëtues për audiencën, Radio Kosova paraqet adresën unike mediale në Republikën e Kosovës. Radio Kosova1 është e vetmja radio në Kosovë që transmeton lajme në gjuhën angleze. Edicioni i lajmeve në gjuhën angleze Live at Five transmetohet në orën 17:00.

RTK – Radio Kosova 1 reviews :

No reviews added yet. Be the first to add a review for the station.

Leave a review