Albania Radio Logos 94.2 FM
Radio Logos 94.2 FM
OFFLINE LIVE

Radio Logos 94.2 FM

Country: Albania

Radio Logos është me kohë edhe pa kohë për dëgjuesit e saj, 24 orë në 7 ditë në javë për të mbjellë farën e mirë të Fjalës së Perëndisë dhe për të ujitur farën e mbjellë.

Radio Logos 94.2 FM reviews :

No reviews added yet. Be the first to add a review for the station.

Leave a review