Macedonia Capitol FM
Capitol FM
OFFLINE LIVE

Capitol FM

Country: Macedonia
Genres : folk

Зрачиме на фрекфенција 106,5 MHZ FM стерео. Студиото се наоѓа во Козле и е меѓу најголемите и најубавите студија во Македонија. На 200 м2 сопствен деловен и наменски простор се реализира магијата наречена CAPITOL FM радио.

Capitol FM reviews :

No reviews added yet. Be the first to add a review for the station.

Leave a review