Macedonia Vink Radio
Vink Radio
OFFLINE LIVE

Vink Radio

Радио Vink не само што ги свирел своите оригинални радио програми, туку исто така има и програми надвор од музиката. Утринската емисија на радиото започнува со сопствен оригинален стил кој ги привлекува слушателите кон своите радио програми од самиот почеток на денот.

Vink Radio reviews :

No reviews added yet. Be the first to add a review for the station.

Leave a review