Macedonia Arachinovo Radio Aleksandar Makedonski
Radio Aleksandar Makedonski
OFFLINE LIVE

Radio Aleksandar Makedonski

Радио Александар Македонски за прв пат започна да jа емитува своjата програма во 1995 година, во ден Илинден, втори Август, во град Кичево. . Радио кое никогаш нема да го изневери македонскиот народ!

Radio Aleksandar Makedonski reviews :

No reviews added yet. Be the first to add a review for the station.

Leave a review