Macedonia Radio Slobodna Makedonija
Radio Slobodna Makedonija
OFFLINE LIVE

Radio Slobodna Makedonija

Country: Macedonia
Genres : variety

Под слоганот „слушај во боја“ во 07:00 часот на 11 декември 2013 година новото радио „Радио Слободна Македонија“ го означи своето постоење. „Радио Слободна Македонија“ е национално радио кое ќе оди на целата територијата на Македонија од говорно музички формат на кое свои емисии и прилози ќе имаат најпознатите македонски радио и ТВ водители, актери, новинари и познати естрадни фаци почна да зрачи во македонскиот етер. Новото национално радио се емитува на фреквенцијата на поранешното радио Равел во Скопје, и на нови фреквенции низ целата држава.

Radio Slobodna Makedonija reviews :

No reviews added yet. Be the first to add a review for the station.

Leave a review