Cosvo Radio Vizioni
Radio Vizioni
OFFLINE LIVE

Radio Vizioni

Country: Cosvo
Genres : folkpop

RAdio Vizioni ,është stacion lokal vepron në Podujeve, dhe ne disa qytete të Kosovës ka shtrirje te frekuences edhe ne F. Kosovë,Obiliq,Vushtrri dhe ne Prishtinë .

Radio Vizioni reviews :

No reviews added yet. Be the first to add a review for the station.

Leave a review