Albania Radio Emanuel
Radio Emanuel
OFFLINE LIVE

Radio Emanuel

Country: Albania

Radio Emanuel vazhdon misionin për përhapjen e Ungjillit. Vizioni ynë për të ardhmen është rritja e zonës së mbulimit dhe vënia në shërbim ndaj çdo personi që është në kërkim të së vërtetës.

Radio Emanuel reviews :

No reviews added yet. Be the first to add a review for the station.

Leave a review