Denmark Ballerup Radio Antena Shqip
Radio Antena Shqip
OFFLINE LIVE

Radio Antena Shqip

Aty ku arti është i pastër...Shqip

Radio Antena është jo komerciale. Me leje të Ministrisë së Kulturës dhe organeve përkatëse të Danimarkës është e licencuar të transmetoj në valën FM 90.2

Radio Antena Shqip reviews :

No reviews added yet. Be the first to add a review for the station.

Leave a review