Cosvo Radio Rinia 98.4 FM
Radio Rinia 98.4 FM
OFFLINE LIVE

Radio Rinia 98.4 FM

Country: Cosvo

Radio Stacioni i Pavarur “Radio Rinia” ka mbushur (16) vite që me sukses kryen veprimtarinë e vetë Informative, Edukative, Kulturore dhe Argëtuese, në Komunen e Gjilanit, Kosovë dhe jashtë saj. Që nga ditët e para të fillimit të punës së saj, Radio “Rinia” u bë zë i fuqishëm i rinisë Shqiptare dhe zë i popullit Shqiptarë. Ajo, gjatë 24 orëve të programeve ditore, i hapi dyert për të gjithë ata qe kishin njohuri ne ket drejtim.

Radio Rinia 98.4 FM reviews :

No reviews added yet. Be the first to add a review for the station.

Leave a review