Albania Radio Dukagjini
Radio Dukagjini
OFFLINE LIVE

Radio Dukagjini

Country: Albania
Genres : dancepop

Me idenë: Gjithmonë në kërkim të të rejave në shërbim tuajin, planifikuam dhe realizuam, me entuziazmin e pashoq të ekipit, një radio popullore, e cilësuar nga të gjitha sondazhet në vend dhe rajon si RADIO ME POPOLLORE NE 10 VJETET E FUNDIT.

Radio Dukagjini reviews :

No reviews added yet. Be the first to add a review for the station.

Leave a review