Albania Kiss Albania Radio
Kiss Albania Radio
OFFLINE LIVE

Kiss Albania Radio

Krijuar ne 2017, Kiss Fm Albania eshte radio me e re ne kryeqytet e cila transmeton ne 98.5 MhZ dhe sjell hitet me te mira nderkombetare, lancimet me te reja. Drejtuar nje audience rinore dhe energjike.Kiss Fm Albania eshte aty 24 ore, ne cdo moment te dites dhe kudo ku ti ndodhesh.

Kiss Albania Radio reviews :

No reviews added yet. Be the first to add a review for the station.

Leave a review